OM ALT i TELE

Med oss som butikk å forholde deg til så trenger du ikke bekymre deg når noe går galt!

Dette sier mye om vår holdning og ambisjonsnivå!

Smart produkter og programmene som du bruker sammen med de, skal gi deg maksimal glede og nytte i hverdagen. Det er ikke alltid så enkelt å gjøre det sånn eller sånn… Det er her vi kommer inn i bildet. Vi har kompetansen, spesialutstyret og løsningene for å løse problemer som dukker opp.

Vi har vært i virksomhet siden 1998, og mange av de kundene vi fikk da har vi fortsatt. Så hvis du vil ha personlig service, forutsigbarhet, samme kontaktperson(er) og trygghet i den digitale hverdagen så er vi der for deg. Vi holder det vi sier og er nær deg i lokal butikken. Vår erfaring, kunnskap og engasjement, sammen med dine ambisjoner og kunnskap, gir det muligheter til god relasjon og trygghet.

Du kan gjøre mye selv, men hos oss kan du gjøre enda mer!

VÅR ERFARING

Hjelp når det trengs. Problemer med telefonen eller nettbrettet ditt? Når ting ikke går helt som det skal, er det hyggelig at det er kunnskapsrike personer å henvende seg til. Med butikk og verksted inne på Askim Torget, øvre plan så er vi ikke langt unna.

Jone har jobbet med mobil i -30 år - Født 1969
Rune har jobbet med mobil i - 26 år - Født 1974
Telenor forhandler - 26 år
Nokia service verksted - 10 år
Apple Original service IRP 4 år
Butikk på samme sted - 24 år

VI KALLER DET SMARTFIX

Hvem er vi

Vi er to brødre som har jobbet sammen med mobil som spesialfelt siden 1998. Vi leverer hardware og support på  løsningsnivå, mobil, nettbrett, pc og mac.

Din digitale hverdag

Vi hjelper deg både ved kjøp og i ettertid når du trenger det. Det er trygt å være kunde hos Alt i Tele, vi ivaretar din digitale kommunikasjon. Vi har mye kompetanse, men selv med det vi har i bagasjen av kunnskap så jobber vi med produkter som er i kontinuerlig utvikling, det er ikke alltid slik at det er ett enkel svar og løsning på alt. Men det vi vil at du skal vite er at at vi gjør vårt ytterste for å løse det så raskt som mulig.
  • Alltid 60 dager support inkludert på dine kjøp.
  • Forutsigbare priser, med fastpriser på det meste.
  • Samme personer å forholde seg til.
  • Lånetelefon fra dag 1 ved innlevering til service.
  • Smartprodukter er mer enn bare en vare!

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE